Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

DANES
18°C
1°C
JUTRI
10°C
0°C

Stand up večer - Žan Papič, Aleš Novak in Admir Baltić

2722
Organizator: KŠTM Šempeter-Vrtojba
Vstopnina: 5

V Mladinskem centru Vrtojba se nadaljujejo stand up večeri v družbi najboljših slovenskih komikov in tistih malo manj poznanih, a zato zelo talentiranih.

Tokrat bodo oder Mladinskega centra Vrtojba zasedli: Žan Papič, Aleš Novak in Admir Baltić. Vsi trije izvrstni govorniki, ki vas bodo nasmejali do solz. Večer bomo zaključili z vedno bolj popularno zabavno komično gledališko improvizacijo (IMPRO), kjer igralci nimajo določenega teksta ali scenarija in delujejo čisto spontano. Zabavala nas bo goriška skupina Dženny Improteam. Ne zamudite!


ALEŠ NOVAK
Komik, ki prihaja iz Male Pristave, vam bo izdal, zakaj tam ni pametno imeti rolke in zakaj konji ne marajo Olimpijskih iger. Aleš je stand up komik, ki gradi svoj nastop predvsem na enovrstičnicah, ki so povezane v zgodbe, katerih rdeča nit je njegovo razumevanje dogodkov vsakdanjega življenja. To razumevanje je seveda napačno, vendar vas bo on poskušal prepričati v nasprotno. Je komik, ki mu še ni vse jasno, ampak je hudičevo blizu. Lahko ste ga zasledili tudi v oddaji Štartaj Slovenija in Skečoholiki.

 

ŽAN PAPIČ
Žan Papič je Kraševec. Če ne veste, kaj to pomeni, ne poznate nobenega Kraševca. Je oseba, ki bi ga z eno roko božali, z drugo pa mu delili klofute, ker si oboje istočasno zasluži. Po odpravi v Avstralijo se je vrnil še bolj nabrit kot prej. Včasih je tekal za žogo brez razloga, kot pes, a se je nekega dne vprašal zakaj, in nehal. Prijatelj Srečka Kosovela, dvojnik Sylvestra Stalloneja, bivši nogometaš, občasni filozof, ki med "razmišljanjem" doživlja kratke stike med levim in desnim polom možganov, je razumljiv in smešen samo na odru.

 

ADMIR BALTIČ

Admir Baltić je bil v osnovni šoli občinski prvak v suvanju krogle, a zelo nerad počiva na lovorikah. Kot stand up komik občinstvo zabava že od leta 2012. Med drugim je nastopal v Tokiju, Pragerskem in Šmarju pri Jelšah. Navdih za svoje šale črpa iz bosansko slovenskih odnosov, spolno občevalnih zapletov, gospodarskega vzpona sodobne Slovenije in itd-ja. Enako dober je v živo ali na playback.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!