Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

JUTRI
8°C
-2°C
PON.
6°C
-1°C

Robinov koncert: Parni valjak in Vlado Kreslin z Malimi bogovi

3487
Organizator: Radio Robin
Starostna omejitev: 16+
Vabljeni na koncertni dogodek dveh vrhunskih izvajalcev. Na Goriško prihajajo PARNI VALJAK in VLADO KRESLIN z MALIMI BOGOVI.

Cenejše vstopnice si lahko zagotovite na vseh prodajnih mestih MOJEKARTE (Petrol, OMV, Kompas holidays, TA Marco Polo, ...)

Vrata: 20:00
Začetek koncerta: 21:00

Starostna omejitev: 16+

Vlado Kreslin in Mali bogovi, Lahko bi zletela, To ni političen song, Namesto koga roža cveti ... in nekoliko trši zvok Malih bogov.
Glasbeno kariero je Vlado začel leta 1970 kot bobnar v svojem prvem bandu Apollo. Sledile so skupine Špirit group in Horizont. Leta 1980 je zmagal na slovenski popevki s skladbo Dan neskončnih sanj. Tri leta kasneje se je priključil skupini Martin Krpan; ta je po nastopu z Bobom Dylanom leta 1991 razpadla. Kreslin se je zatem z Beltinško bando posvetil ljudski glasbi in povzročil pravi preporod etno glasbe na Slovenskem. Sčasoma se je vrnil k avtorski glasbi z zasedbo Mali bogovi. Je avtor vseh besedil. Vlado Kreslin mnogokrat sodeluje s tujimi in mlajšimi domačimi glasbeniki.

Parni Valjak, ena najpopularnejših pop-rock skupin s prostora bivše države, je na glasbeni sceni že 41 let. V teh letih je pustila neizbrisno sled v kolektivni zavesti ljudi s tega prostora. Razpon njenih poslušalcev je eden najbolj raznovrstnih, med njimi pa je ogromno tistih, ki jo spremljajo in poznajo že od vsega začetka. Kot izvajalci so člani Parnega valjka vedno strmeli k najvišjim možnim standardom in publiki dajali absolutni maksimum. V dveurnem koncertu polnem energije nam bodo postregli z nepozabnimi uspešnicami.
abljeni na koncertni dogodek dveh vrhunskih izvajalcev.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij