Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

DANES
21°C
12°C
JUTRI
22°C
8°C

Pohod na Sv. Ot v okviru akcije #darujemkilometre

Organizator: Društvo diabetikov Goriške
Vstopnina: Vstop prost

Zbor ob 16.00 na parkirnem prostoru za Trim stezo v Vrtojbi.

V slučaju dežja pohod odpade!

Društvo diabetikov Goriške vabi na družabno rekreacijski pohod na Sv. Ot, ki ga pripravlja v okviru akcije ozaveščanja o sladkorni bolezni #darujemkilometre. S tem želi vse spodbuditi k telesni aktivnosti, ki pripomore k celovitemu obvladovanju bolezni.

Letos si je omenjena vseslovenska akcija za cilj zadala zbrati 384.400 km, kolikor znaša razdalja od Zemlje do Lune. Kilometre lahko zbiramo od 1. junija pa do 14. novembra, svetovnega dneva sladkorne bolezni, na izbranih 12 pohodniških točkah po Sloveniji ali drugih pohodniških poteh. Število sodelujočih oseb v akciji organizatorji spremljamo na Facebooku in Instagramu prek fotografij vaših športnih aktivnosti. Zato sodelujoče naprošamo, da se na vrhu vsake od 12 točk, na drugih pohodniških poteh, na teku ali kolesarjenju, fotografirate, pri objavi na družbenih omrežjih fotografijo označite s ključnikom #darujemkilometre in pripišete število opravljenih kilometrov. 

Sodelujete in prispevajte kilometre!

Prosimo, da vašo udeležbo (oz. št. udeležencev) sporočite do ponedeljka, 13. septembra 2021, na naslov diabetiki.gorica.sempeter@gmail.com ali na 041 622 397.

 

Pohodnike prosimo, da ob obisku upoštevate priporočila in navodila NIJZ. Spoštujte varnostno razdaljo (vsaj 1 m). Ne dotikajte se oči, nosu in ust ter upoštevajte higieno kašlja in kihanja. Dogodka se udeležite samo brez bolezenskih znakov. V primeru poslabšanja epidemiološke slike si pridržujemo možnost odpovedi.

Za pravilno izvajanje samozaščitnih ukrepov mora odgovornost prevzeti vsak posameznik. Popolne varnosti ni.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi