Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

JUTRI
9°C
3°C
PET.
8°C
6°C

Nara Petrovič: Sovenija, navodila za uporabo - predstavitev knjige

3174
Poenostavimo življenje: odločanje v rokah državljanov. Z Naro Petrovičem se bomo ob izidu knjige Slovenija: navodila za uporabo pogovarjali o temeljnih korakih, ki jih lahko naredi vsakdo od nas, da skupaj gradimo družbo po meri človeka. Življenje si lahko krojimo sami, lahko pa nam ga drugi. Če si ne izberemo prvega, se nam bo neizogibno zgodilo drugo.

Nara Petrovič združuje skrajnosti. Na eni strani izstopa po preprostosti bivanja in osebni skromnosti, na drugi strani po širini razmišljanja in udeleženosti v globoke družbene premike. Drugi so njegovo delovanje opisali kot pronicljivo, provokativno, terapevtsko, prebujajoče, drzno, avantgardno ... V vsakem primeru je človek, ki odstira trdovratne krinke.

O avtorju:
Nara Petrovič (roj. 1974) je človek, ki si upa živeti drugače in na podlagi lastne izkušnje o tem tudi pisati. Je samostojni raziskovalec škodljivih navad, soustvarjalec lepšega sveta, pisatelj, prevajalec, predavatelj, sonaravni kuhar, priložnostni maser, navdušenec nad permakulturo, divjimi rastlinami, ekološkimi naselji in pristno skupnostjo, predvsem pa ljubitelj življenja. Bil je eden od koordinatorjevakcije Očistimo Slovenijo v enem dnevu! in akcije Očistimo svet 2012, na 19. Slovenskih dnevih knjige leta 2014 je prejel nagrado za najboljši esej. Pogosto nastopa kot zabaven in navdihujoč predavatelj o zelo raznovrstnih temah, upravičeno ga omenjajo kot družbenega terapevta prihodnosti. . . .

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij