Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

JUTRI
31°C
17°C
TOR.
32°C
16°C

Konferenca INFOSEK

3369

Konferenca INFOSEK 2017

V letu 2017 bomo obeležili jubilejnih 15 let, odkar naše podjetje Palsit d.o.o. svoje dogodke ob koncu leta sklene z največjo informacijsko-varnostno konferenco INFOSEK.

Konferenca INFOSEK je razdeljena v 3 vzporedne sklope - INFOSEK, ki je namenjen varnostnim inžinirjem, informatikom in splošni javnosti, CIO FORUM, ki je namenjen direktorjem informatike in drugim vodilnim/vodstvenim kadrom ter SLOVENSKI KONGRES POSLOVNIH SEKRETARK, ki je namenjen poslovnim skretarkam in ostalim administrativnim kadrom.

Naš cilj je ozaveščati o pomenu informacijske varnosti, tako osebe, ki se s tem področjem profesionalno ukvarjajo (to so: direktorji informatike, varnostni inženirji, administratorji, ...), kot tudi ostale kadre, ki se z občutljivimi informacijami dnevno srečujejo, da znajo z njimi pravilno rokovati in jih ustrezno zaščitiiti ter tako prispevati svoj del k informacijski varnosti podjetja, v katerem delujejo.

Letos pa bo v sklopu INFOSEK konference potekela tudi sekcija GDPR (ZVOP-2), ki bo predstavila različna področja v okvirih nove Splošne uredbe o varstvu podatkov, ki bo stopila v veljavo 25.5.2018. Med drugim se bomo dotaknili tudi implementacije GDPR v slovenski pravni red (ZVOP-2). 

Obenem pa na prvi konferenčni dan, 29.11.2017, vzporedno potekajo tudi 3 praktične delavnice:

Seznanite se tudi vi s trendi na področju informacijske varnosti in poiščite ustrezno varnostno rešitev zase in za svoje podjetje.

Vabljeni, da si rezervirate termin od 29.11. do 1.12.2017 in se nam pridružite v mestu vrtnic, v Novi Gorici (hotel Perla).

Več informacij najdete na spletni strani www.infosek.net

Lepo vabljeni v našo družbo!

 

Kristina Velišček

kristina.veliscek@palsit.com
05 338 48 51

 

 

* Kosilo in vsi prigrizki so vključeni v ceno programa.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi