Logo MojaObčina.si

Rogašovci

DANES
8°C
2°C
JUTRI
4°C
-4°C

zaposlitev

Pomurska regija
Četrtek, 28. Januar. 2021

Področni serviser optičnega omrežja

Če ste pripravljeni na delo na področju fiksnega omrežja vas vljudno vabimo, da pošljete svojo ponudbo z življenjepisom preko portala.
Moje Delo
Pomurska regija
Ponedeljek, 01. Februar. 2021

Električar m/ž

Uživate v popravljanju stvari, ki se pokvarijo? Si želite natančno poznati delovanje različnih strojev? Vas zanima področje vzdrževanja električnih komponent na različnih strojih? Potem je pred vami razpis za delovno mesto, na katerem ne boste le uspešni temveč tudi zadovoljni.
Moje Delo
Pomurska regija
Ponedeljek, 01. Februar. 2021

Upravljalec strojev II (m/ž)

Radi delate v timu in vas motivira doseganje skupnih ciljev? Vas zanima proizvodnja abrazivov in vam je skrb za varnost na delovnem mestu pomembna? Vas veseli izdelava izdelkov na različnih strojih? Potem je pred vami razpis za delovno mesto, na katerem ne boste le zadovoljni temveč tudi uspešni.
Moje Delo
Pomurska regija
Ponedeljek, 01. Februar. 2021

Monter m/ž

Opis del: Izdelava in montaža elementov v bivalne enote.
Moje Delo
Pomurska regija
Nedelja, 07. Februar. 2021

Mag. inž. ali univ. dipl. inž. elektrotehnike m/ž (LJ. ali MB)

Okrepiti želimo svoj tim sodelavcev, zato medse vabimo več magistrov inženirjev ali univerzitetnih diplomiranih inženirjev elektrotehnike, ki jih zanima vodenje projektov ter načrtovanje električnih sistemov, inštalacij in opreme v industriji, infrastrukturi in javnem sektorju. Delo nudimo na sedežu podjetja IBE d.d. v Ljubljani in poslovni enoti v Mariboru.
Moje Delo
Pomurska regija
Sobota, 20. Februar. 2021

Prodajnik (m/ž)

Od kandidatov pričakujemo: univerzitetno ali višješolsko izobrazbo elektro-tehnične smeri ( VI./1 - višješolski strokovni programi, VII. - univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja), 2 leti delovnih izkušenj..
Moje Delo
Pomurska regija
Nedelja, 21. Februar. 2021

Serviser-monter

Zaposlimo Serviserja varilne in rezalne tehnike ter robotizacije, za določen čas z možnostjo zaposliteve za nedoločen čas, z najmanj srednjo izobrazbo elektrotehnične smeri ali elektronike.
Moje Delo