Logo MojaObčina.si

Rogašovci

DANES
26°C
17°C
JUTRI
28°C
14°C

zaposlitev

Pomurska regija
Torek, 16. Avgust. 2022

Tehnolog kakovosti (m/ž)

Za uresničevanje zastavljene poslovne strategije in odličnosti delovanja v prihodnosti potrebujemo nove iniciativne in kreativne sodelavce, zato vas vabimo, da se nam na lokaciji v Črešnjevcih pridružite kot: TEHNOLOG KAKOVOSTI (m/ž)
Moje Delo
Pomurska regija
Ponedeljek, 22. Avgust. 2022

Programer aplikativni m/ž

K sodelovanju vabimo posameznike, ki stremijo k strokovnemu in osebnemu razvoju. Pričakujemo najmanj 3 leta delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih. Nudimo delo za nedoločen čas.
Moje Delo
Pomurska regija
Sobota, 03. September. 2022

Prodajni inženir m/ž

Ste tehnično naravnani in vas zanimajo novi izzivi na področju prodaje? Za našega naročnika, mednarodno podjetje, iščemo kandidata za prosto delovno mesto „Prodajni inženir“ m/ž.
Moje Delo
Pomurska regija
Nedelja, 04. September. 2022

Procesni tehnolog m/ž

Visoko tehnološko in razvojno naravnano podjetje, med svoje vrste vabi "Procesnega tehnologa" m/ž. Zaposlitev direktno pri naročniku.
Moje Delo
Pomurska regija
Ponedeljek, 05. September. 2022

Procesni tehnolog (m/ž) v Gornji Radgoni

Ste dinamični, pozitivni in polni novih idej kako optimizirati proizvodne procese? Postanite del sestavljanke inovativnega podjetja, ki velik pomen posveča tudi odnosom v kolektivu. Ponujamo izziv, kjer lahko strast do najsodobnejših tehnologij in visokotehnološke opreme povežete tudi s poslovnim področjem, zato ne odlašajte s prijavo!
Moje Delo