Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
13°C
JUTRI
26°C
11°C

zaposlitev

Pomurska regija
Ponedeljek, 05. Junij. 2023

Odvetnik (m/ž) / Lawyer (m/f/d)

Postanite del naše ekipe na področju kreditnega tveganja v Celovcu in delajte v mednarodni banki za prihodnost, ki jo je vredno živeti kot Odvetnik. Naloge: Ste kontaktna oseba v pravnih zadevah na trgih, sodelujete s kolegi na naših tujih trgih, našimi odvetniki in svetovalci.. Prijava v 30 dneh preko maila.
Moje Delo
Pomurska regija
Četrtek, 08. Junij. 2023

Računovodja (m/ž)

Glavne naloge: zagotavljanje skladnosti poslovanja z veljavno zakonodajo iz področja financ in računovodstva, slovenskimi računovodskimi standardi, ustrezno podpiranje poslovanja s kvalitetnim in pravočasnim vodenjem računovodskih knjig.
Moje Delo
Pomurska regija
Četrtek, 15. Junij. 2023

Izmenovodja za PE LJUTOMER

Vaše delo bo obsegalo: vodenje izmene, prodaja, nabava, prevzem, sodelovanje z dobavitelji, urejanje polic, prevzem blaga..
Moje Delo
Pomurska regija
Sobota, 17. Junij. 2023

Računovodja m/ž

Pričakujemo vsaj 3 leta delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih. Kandidat/-ka naj bo prijazen, natančen, z veliko pozitivne energije, čutom za delo s strankami ter pripravljenosti za delo.
Moje Delo
Pomurska regija
Nedelja, 18. Junij. 2023

HR administrator (m/ž)

NAŠA PRIČAKOVANJA: Visoka ali univerzitetna izobrazba družboslovne smeri: ekonomija, pravo ali kadrovski management, vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju dela s kadrovsko administracijo in priprave ter kontrole plač, zaželjeno v proizvednem podjetju..
Moje Delo