Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
3°C
PET.
14°C
1°C
Oceni objavo

Saubermacher - Komunali srebrno priznanje PGZ za najboljše Pomurske inovacije 2022

24. 11. 2022, so bila na 28. letni konferenci »Z inovacijami premikamo meje« v organizaciji Pomurske gospodarske zbornice in Pomurskega društva za kakovost, podeljena priznanja Pomurske gospodarske zbornice za najboljše Pomurske inovacije 2022. Na letošnji razpis se je prijavilo tudi naše podjetje z mobilno aplikacijo Saubermacher – Komunala, ki smo jo razvili v sodelovanju s podjetjem PROING aplikacije.

Mobilna aplikacija Saubermacher – Komunala je na podlagi ocene strokovne komisije prejela srebrno priznanje. Nagrada je dokaz, da smo z lansiranjem mobilne aplikacije, prve te vrste na področju komunalnih dejavnosti v Sloveniji, naredili pravo potezo. Z mobilno aplikacijo smo svoje storitve približali našim uporabnikom in jih jim naredili še bolj prijazne.

Vsem uporabnikom aplikacije se zahvaljujemo za vaš prispevek pri razvoju omenjene inovacije. Nagrada pa je hkrati spodbuda, da še naprej iščemo in utiramo nove poti na področju izboljšav ter tako skupaj z našimi uporabniki ustvarjamo zdravo okolje.

Mobilno aplikacijo si lahko naložite tukaj: Android / iOS.


Oglejte si tudi