Logo MojaObčina.si

Rogašovci

DANES
16°C
-3°C
JUTRI
14°C
2°C

Razpis za zbiranje predlogov za podelitev priznanj in nagrad Občine Rogašovci za l. 2019

Na podlagi 3. člena Odloka o priznanjih in nagradah Občine Rogašovci (Uradni list RS, štev. 93/2014) Komisija za priznanja in nagrade Občine Rogašovci objavlja

 

RAZPIS ZA ZBIRANJE PREDLOGOV ZA PODELITEV PRIZNANJ IN NAGRAD OBČINE ROGAŠOVCI ZA LETO 2019

Priznanja  in nagrade so:

  • naziv častni občan / občanka
  • priznanje Občine Rogašovci
  • nagrada Občine Rogašovci

 

NAZIV ČASTNI OBČAN / OBČANKA se podeli osebam, ki imajo posebne zasluge za napredek in razvoj družbe, znanosti, umetnosti in kulture ter za druge izjemne dosežke, s katerimi so pomembno in trajno prispevali k ugledu in razvoju občine doma in v tujini.

PRIZNANJE OBČINE ROGAŠOVCI je najvišje občinsko priznanje, ki se podeli pravnim osebam, podjetjem, zavodom, društvom ter drugim organizacijam in skupnostim za izjemne uspehe na posameznih področjih družbenih dejavnosti in gospodarstva, ki prispevajo k nadaljnjemu razvoju in ugledu občine.

Predlagatelj za podelitev priznanj in nagrad Občine Rogašovci so lahko fizične in pravne osebe.

Predlog za podelitev priznanj mora vsebovati podatke o kandidatu / kandidatki za priznanje oziroma nagrado, utemeljitev predloga za podelitev priznanja ter podatke o predlagatelju. Člani komisije ne morejo biti predlagatelji ali biti predlagani kot prejemniki priznanj in nagrad.

Pisni podatki se pošljejo na naslov OBČINA ROGAŠOVCI - OBČINSKA UPRAVA, Sveti Jurij 13, 9262 Rogašovci, z oznako "RAZPIS - OBČINSKA PRIZNANJA IN NAGRADE",  najkasneje do 20. 3. 2020. 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi