Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
13°C
5°C
Oceni objavo

OBVESTILO

Podjetje Komunala Odtok d.o.o. je s 1. 1. 2021, na podlagi pogodbe o izvajanju obračuna komunalnih storitev ter vzdrževanja in upravljanja komunalne infrastrukture, zamenjalo dosedanjega izvajalca storitev v občini Rogašovci, podjetje AGJ d.o.o.

V občini Rogašovci bo tako v tekočem letu Komunala Odtok d.o.o. skrbela za vzdrževanje in upravljanje kanalizacijskega omrežja, čistilnih naprav ter vseh drugih objektov na kanalizacijskem omrežju. V njihovo pristojnost bo spadal tudi obračun pristojbin v imenu in za račun občine Rogašovci, kamor spadajo okoljska dajatev, omrežnina ter stroški odvajanja in čiščenja odpadne komunalne vode.


Prejšnji izvajalec, AGJ d.o.o., je občanom zadnje položnice za december 2020 izdal v mesecu januarju 2021. Vsi, ki komunalne storitve plačujete preko trajnikov, boste tako morali stare prekiniti ter po želji urediti otvoritev trajnika pri podjetju Komunala Odtok d.o.o. To lahko preprosto uredite tako, da izpolnite Soglasje za direktno bremenitev SEPA (obrazec OSK JGS-02), ki ga najdete na spletni strani podjetja www.odtok.si, (zavihek GJS) in ga posredujete na sedež podjetja. Vloge za otvoritev trajnika vam lahko pošljejo po pošti ali e-mail naslovu, lahko pa jih dobite tudi na sedežu občinske uprave.


Spodaj so navedeni kontaktni podatki za vsa morebitna vprašanja, ki jih imate v zvezi s kanalizacijo ali okoljsko dajatvijo:

Urška JAN, 041 618 136, urska.jan@odtok.si

Sandi PODGORŠEK, 041 760 935, sandi.podgorsek@odtok.si

Danijela KOČAR, 02 55 888 17, danijela.kocar@obcina-rogasovci.si


Hkrati vas obveščamo, da bo za gospodinjstva, ki niso priključena na kanalizacijsko omrežje in plačujejo okoljsko dajatev skupaj s storitvijo oskrbe s pitno vodo podjetju Vodovod Sistema B d.o.o., to ostalo še  naprej nespremenjeno.

Oglejte si tudi