Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
5°C

zaposlitev

Savinjska regija
Sobota, 27. April. 2024

Projektni vodja (m/ž)

Imate elektro predznanje, ste kdaj vodili projekte od začetka do konca in pridobivali dokumentacijo? V kolikor mislite, da bi se v takšnem delu znašli, berite naprej. Za podjetje v okolici Celja, ki se ukvarja z energetskimi rešitvami, iščemo nekoga za delovno mesto "Projektni vodja (m/ž)".
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 27. April. 2024

Vzdrževalec (m/ž) v Slovenskih Konjicah

Ste začetnik z malo oziroma brez izkušenj? Se vidite v vzdrževanju in ste pripravljeni na učenje ter pridobivanje novih delovnih izkušenj? Uspešno mednarodno proizvodno podjetje vam ponuja odlično priložnost! Ne odlašajte in se prijavite!
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 28. April. 2024

Prodajni predstavnik m/ž

Pričakujemo: vsaj višješolsko izobrazbo, prednost imajo kandidati z izobrazbo s področja tehničnih ved...
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 29. April. 2024

Elektromonter (m/ž) na terenu

Elektromonterji, pozor! Uspešno slovensko podjetje z več kot 40-letno tradicijo medse vabi nove sodelavce. Ne zamudite priložnosti in se prijavite že danes!
Moje Delo
Savinjska regija
Sreda, 01. Maj. 2024

Pomočnik operaterja – oddelek Izdelava jekla, obrat Jeklarna

Opis del in nalog: pomaga operaterju EOP (elektroobločna peč) pri vzdrževanju in čiščenju EOP, obnavlja in vzdržuje prebodne odprtine, prebodni žleb in skrbi za urejenost podestov okrog peči, vozi in upravlja mostno transportno dvigalo 80t, 60t, 35t in z njim opravlja vsa dvigalno transportna dela v svojem območju.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 02. Maj. 2024

Inženir za optimizacijo stroškov

Vabimo vas, da postanete del Hisense Europe skupine in sicer v podjetju Gorenje Slovenija d.o.o., V RAZISKOVALNO RAZVOJNEM CENTRU, na delovnem mestu:Inženir za optimizacijo stroškov
Moje Delo