Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Dobrodošlica novorojencem

V torek so se v avli Vrtca Lipa na Rečici ob Savinji zbrali starši s svojim naraščajem, ki so se odzvali povabilu županje na sprejem novorojencev. Na sprejem je bilo povabljenih 20 dojenčkov, ki so se rodili v obdobju zadnjega leta.

Družine so pozdravile in jim zaželele prijazno dobrodošlico županja Ana Rebernik v imenu Občine, Mateja Glušič v imenu vrtca ter Polonca Kolenc Ozimic v imenu Osnovne šole Rečica ob Savinji. Vse so poudarile, da se razveselimo vsakega novorojenčka posebej. Županja je izrazila obžalovanje, ker v občini ni na razpolago dovolj stavbnih zemljišč, ki bila na voljo mladim družinam, in izrazila upanje, da se bo v prihodnjih letih to spremenilo. Ravnateljica Glušičeva je predstavila delo vrtca in strokovnih delavk, nekatere dodatne ugodnosti, ki jih omogoča občina, ter omenila, da so igralnice v rečiškem vrtcu med večjimi v Sloveniji. Polonca Kolenc Ozimic je izrazila upanje, da bo družinam uspelo ostati v domačem kraju, ki lahko veliko ponudi.

Malčke so s prisrčnim programom »pozdravili« starejši vrstniki oziroma vrtčevski otroci, ki so največ poudarka namenili prijateljstvu.

Oglejte si tudi