Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
11°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

PRENOVLJENA KEA ODPRLA VRATA

V soboto so na Rečici ob Savinji tudi uradno odprli prenovljeno prodajalno Kea. Uspešno lokalno trgovsko podjetje KEA je družinsko podjetje, ki danes šteje že kar 31 živilskih trgovin. Le-te se nahajajo širom celjske, mariborske in primorske, a tudi v prekmurski regiji.

V rečiški prodajalni se prodajni prostor razprostira na približno 200 kvadratnih metrih, skupaj s skladiščnimi prostori  pa znaša njena površina kar dobrih 300 kvadratnih metrov. Kupcem zagotavlja tudi prostorno parkirišče. V trgovini je zaposlenih  5 oseb.

Prenova je bila projektirana in zasnovana je v skladu z vsemi potrebami kupca. Tako so trgovino posodobili z novo opremo in osvežili zunanjost poslovalnice. Trgovina je opremljena s popolno novimi prodajnimi policami, hladilno tehniko, blagajnami ter novo LED razsvetljavo. Vrednost investicije je ocenjena na dobrih 100 tisoč evrov. »V ponudbi imamo velik izbor živilskih kakor tudi neživilskih izdelkov, poseben poudarek pa smo namenili svežini. Prav tako se nam zdi pomembna lokalnost ponudbe, ki jo uspešno dopolnjujejo izdelki na prodajnih policah,« je izpostavil direktor Boštjan Kukovičič, ki se je srečal tudi z županjo Občine Rečica ob Savinji Ano Nušo Rebernik in podžupanom Ivanom Kramerjem.

 

Oglejte si tudi