Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Tradicionalni obisk prijateljev iz CUDV Črna na Koroškem

Več kot desetletje se družimo varovanci CUDV Črna in učenci OŠ Juričevega Drejčka. Med nami so se stkale prijateljske vezi. Vsako leto znova se veselimo obiskov.
Leto je naokoli in danes, 23.  oktobra  so nas s svojim obiskom počastili naši prijatelji iz CUDV Črna. Že zjutraj smo s pevci pridno vadili, da naše goste pozdravimo z lepo pesmijo.  In komaj smo čakali, da so po malici pripeljali kombiji z našimi starimi znanci. Zbrali smo se v glasbeni učilnici, kjer je goste pozdravila tudi gospa ravnateljica Suzana Vodnjov. Zapeli smo nekaj naših pesmic, potem pa so se gostje porazdelili v tri skupine in vsaka je odšla v svojo delavnico.

Prva skupina je ustvarjala v delavnici slovenščine. Pri učiteljici Simoni so brali zgodbo o zaljubljenem žabcu in ob tem risali in se pogovarjali o ljubezni. Druga skupina je ustvarjala pri učitelju Gorazdu v tehniški delavnici. Izdelali so darilne škatlice iz barvnega papirja. Zelo zanimivo pa je bilo tudi delo na interaktivni tabli v računalniški učilnici pri učiteljici Ani. Svoje izdelke so na koncu tudi natisnili.

Na koncu smo se še malo posladkali. Sledilo je prisrčno slovo in obljuba, da se kmalu zopet vidimo.

Povezave

osjd.mojasola.si

Oglejte si tudi