Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
1°C
NED.
12°C
-0°C
Oceni objavo

S tekmami prvi pričeli starejši dečki

Starejši dečki OK Fužinar Sij Metala Ravne so že odigrali prvi turnir. Po nesrečnem žrebu kvalifikacijskih skupin, kjer so nastopale tri močne in zelo izenačene ekipe, ki bi se v A ligi potegovale za polfinale državnega prvenstva, pa so žal kratko potegnili odbojkarji domačega Fužinarja. Zato bodo odslej dečki v B ligi nastopali z dvema ekipama.

Prvi turnir je bil odigran v soboto, 7. januarja 2017 v športni dvorani OŠ Koroški Jeklarji na Ravnah. Nastopali sta obe ekipi Fužinarja, Mislinja in Slovenska Bistrica. V prvih tekmah, turnir je bil namreč odigran na dveh igriščih, sta se med sabo pomerili obe ekipi Fužinarja, Mislinja pa je odigrala tekmo proti Slovenski Bistrici. Prva ekipa Fužinarja je bila prepričljivo boljša od druge in slavila z 2:0. Mislinja je premagala Bistrico z 2:1. Drugi tekmi pa sta bili med Fužinarjem II in Mislinjo, slavila je slednja z 2:0, čeprav so mladi igralci druge ekipe nudili dostojen odpor. Tekma med Fužinarjem I in Slovensko Bistrico se je končala prav tako z 2:0 za domače.

Za prvo ekipo dečkov, ki so nastopili pod vodstvom trenerja Ježa so nastopili: Glinšek 23 točk, Hovnik Rožen 17, Merkač 6, Hribernik 6, Ramšak 3, Tominc 2, Koren 2,  libero Belaj. Drugo ekipo je na tekmi vodil trener Libnik, nastopili pa so: Špenger, Dobrodel, Pakar, Ranc, Vertačnik, Robnik, Čapelnik, Dlopst.

Naslednji turnir je že v nedeljo, 15. januarja 2017, prav tako v športni dvorani Koroški Jeklarji. Nastopajo ekipe Maribora II, Pro Volley, ter obe ekipi Fužinarja. Vabljeni.

Oglejte si tudi