Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

Novo vodstvo Kluba koroških študentov: nov mandat, nova ekipa, nova vizija!

Z izidom današnjih volitev se je predsednik Kluba koroških študentov Rok Petelin poslovil od svoje funkcije in vodenje KKŠ-ja predal Doris Brajnik.

Danes v petek, 16. decembra 2016, so se v KMKC Kompleks zbrali koroški študentje, ki so prišli oddati svoj glas na volitve v nov mandat za predsednika, Izvršni, Nadzorni in Disciplinski odbor Kluba koroških študentov. Doris Brajnik, nova predsednica Kluba koroških študentov, je zbranim študentom predstavila program in vizijo svoje ekipe, ki jo sestavljajo v Izvršnem odboru Tjaša Mravljak, Sara Strmčnik, Lucija Gobec, Jan Sredenšek, Aja Helena Zorman in Saša Nemec. Nadzorni odbor bodo v novem mandatu sestavljali Tina Naglič (predsednica NO), Grega Haber in Nace Lednik, Disciplinski odbor pa bodo predstavljale Vanesa Topler, Maja Merkač in Anja Kosmač.

»V tem mandatu želimo predvsem uvesti nekaj temeljitih sprememb v odnosu Kluba do naših članov. Prvi in najpomembnejši cilj, ki smo si ga zastavili je, da bi z letošnjim šolskim letom lahko na uradnih urah Kluba koroških študentov naši člani urejali uporabo študentskih bonov. Zaenkrat smo v dogovarjanjih in pogajanjih s pristojnimi organi,« je povedala novoizvoljena predsednica. »Želimo si, da bi delovanje Kluba približali svojim članov, želimo, da bi nas čim večkrat obiskali v naših prostorih. Zato bomo podarjali praktična darilca v obliki promocijskega materiala ob obiskih na uradnih urah, prav tako pa se bomo potrudili, da za naše člane uredimo še več ugodnosti in popustov. Poleg tega letos uvajamo tudi nov odbor s področja založništva, ki bo skrbel za izdajanje klubskih publikacij. Našim članov se bomo skušali približati tudi preko povečanega nastopa na socialnih omrežjih, tako na Facebooku, kjer smo že aktivno delovali, zdaj pa bomo pospešeno delovali tudi na Instagramu in našem novem Snapchat profilu. S tem si želimo svojim članom zagotoviti vpogled v zakulisje delovanje kluba in njegove ekipa, ter pri članih sprožiti proaktivnost in sodelovanje,« še dodaja.

V novem mandatu Kluba koroških študentov se nam torej obeta precej sprememb v delovanju in obravnavi članov, vsekakor pa bodo ohranili uveljavljene priljubljene dogodke kot so Koroške gavde, KKŠ Tabori, ogled smučarskih poletov v Planici, prav tako pa nova ekipa obljublja vrnitev več manjših projektov, ki so se v zadnjič letih zaradi nekaterih večjih projektov izgubili.

 

Oglejte si tudi