Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
5°C
NED.
20°C
6°C
Oceni objavo

Adventna tržnica

Najbolj prazničen in vesel mesec v letu je tu!

Že v prvi polovici decembra je v veselem pričakovanju Novega leta v našem mestu zadišalo po novoletnih dobrotah, po čaju in cimetu, zadišalo bo po sveže pečenih kolačkih ter smrekovih vejicah.

V času, ko se pripravljamo, da prijazno obdarimo svoje najbližje, se nam pridružite na Mestni tržnici ter  obiščite božično-novoletne stojnice, na katerih boste našli ideje za praznična darila, s katerimi boste razveselili svoje najdražje ali pa razvajali sebe.

Spoznajte pestro ponudbo rokodelcev in pridelovalcev, okusite vzdušje bližajočih se božičnih in novoletnih praznikov in bodite priča spremljajočim kulturnim dogodkom in božično-novoletnemu programu. 

V mesecu decembru so se in se še bodo zvrstili zanimivi praznični dogodki tudi z adventno tržnico, ki se je odvila v nedeljo, 3. 12. in v torek, 5. 12. od 15. ure dalje. Dogajanje je bilo popestreno s Parkljevanjem in z Miklavževanjem.

V soboto, 16. 12. 2017, pa bo potekal adventni sejem od 9. ure na Mestni tržnici. Celodnevno kulturno, plesno, zabavno in kulinarično dogajanje bo potekalo na odru, ki bo postavljen v središču tržnice. Ker si seveda ne predstavljamo čarobnega decembra brez odlične hrane bo z nami na adventni tržnici tudi Punkt, bistro in kavarna ter Onebite ter tudi druga sladka presenečenja.

 

Oglejte si tudi