Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Zahvala Slovenske vojske Občini Ravne na Koroškem

V ponedeljek, 24. avgusta 2020 so župana obiskali pripadniki Slovenske vojske, 74. pehotnega polka Vojašnice Generala Maistra Maribor.

Pripadniki Slovenske vojske so se županu dr. Tomažu Roženu in Občini Ravne na Koroškem zahvalili za naklonjenost projektu letošnje vojaške vaje Preskok 2020 in za zgledno dosedanje sodelovanje, s simbolično spominsko plaketo.

Občina Ravne na Koroškem SV omogoča, da so v naši občini prisotni s svojo izpostavo, s predstavnikom Slovenske vojske na Čečovju, prav tako Občina skrbi, da lahko pripadniki SV na Ravnah koristijo objekte za šport in rekreacijo; oni pa se na Ravnah vedno z veseljem odzovejo vabilom k sodelovanju, denimo vsakoletno pri občinskih čistilnih akcijah, sodelujejo na krajevnem prazniku, rekreativno se udeležujejo teka po stopnicah t. i. Miklavževega teka, vedno lahko nanje računamo v pomoči pri naravnih nesrečah,…

V želji po še bolj tesnem sodelovanju tudi v prihodnje, so podpolkovnik Jure Himelrajh, poveljnik in vodja 74. pehotnega polka Vojašnice Generala Maistra Maribor, stotnik Stanko Lenart in predstavnik SV na Ravnah na Koroškem Igor Ledinek, županu vročili spominsko plaketo in zahvalo.

Oglejte si tudi