Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
13°C
1°C
Oceni objavo

Na Ravnah na Koroškem nov bencinski servis MOL

MOL Slovenija je konec poletja 2022 v Dobji vasi pričel z gradnjo bencinskega servisa, ki ravno z današnjim dnem odpira svoja vrata.

Občankam in občanom bo po pomagal zadovoljiti energetske potrebe celotne skupnosti, so ob tej priložnosti sporočili iz podjetja MOL Slovenija. Nov bencinski servis v Dobji vasi vključuje tudi bogato ponudbo Fresh Corner, v sklopu katerega se MOL Slovenija povezuje z lokalnim okoljem.

Na otvoritveni slovesnosti sta zbrane nagovorila: direktorica MOL Slovenija Valerija Glavač in župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomažu Rožen, ki so se jima s kulturno-umetniškim programom pridružili tudi najmlajši iz vrtcev Ravne na Koroškem in Prevalje. Prva rezervoarja pa sta z vrhunskim MOL EVO gorivom napolnili prostovoljni gasilski društvi Ravne na Koroškem in Prevalje.

Dr. Tomaž Rožen je ob odprtju spomnil, da je še pred nedavnim bila podoba PC Dobja vas povsem drugačna in pozdravil prihod sodobnega bencinskega servisa s pestro ponudbo, ki se povezuje in odpira v lokalno okolje.

Ob doniranem gorivu za PGD Prevalje in PGD Ravne so v MOL Slovenija namenili tudi po 1.000 € donacije za vrtca Ravne in Prevalje. Donacije je direktorica Valerija Glavač pospremila z besedami, da je njihova zaveza vračanje v lokalno okolje.

Dobrodošli na Ravnah in veliko uspeha jim želimo!

vir: občinska spletna stran


Oglejte si tudi