Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
5°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

4. MPIK NATEČAJ ZA NAJBOLJŠO POSLOVNO IDEJO

RRA Koroška d.o.o. v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) organizira 4. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejoNamen natečaja je poiskati nove poslovne ideje, ki imajo potencial za razvoj v uspešna podjetja.

Glavni novosti letošnjega MPIK Natečaja sta:

  • zvišan nagradni sklad – prijaviteljem so na voljo praktične nagrade v vrednosti več kot 18.000 €!;
  • na natečaj se lahko prijavijo ne le fizične osebe ampak tudi mikro podjetja  s sedežem ali poslovno enoto na Koroškem, ki so organizirana kot gospodarske družbe, s.p. ali zadruge. Sodelujejo lahko podjetja, registrirana po 1. 1. 2019.       

Trije razlogi ZA prijavo na natečaj:

  • s prijavo boste naredili prvi in zelo pomemben korak k uresničitvi poslovne ideje,
  • idejo bo ocenila strokovna komisija, katere člani vam bodo s svojimi znanji in izkušnjami podali zelo uporabne povratne informacije in napotke za njeno nadgradnjo,
  • natečaj ponuja bogate praktične nagrade v skupni vrednosti več kot 18.000 €, ki vam bodo v izredno pomoč pri realizaciji poslovne ideje.

Rok za oddajo prijav: 8. maj 2019 do 24:00 ure.

Dodatne informacije in prijava:

Predstavitev natečaja bo na dogodku 23. 4. 2019 ob 10:00 v MPIK Slovenj Gradec – podrobnosti na www.mpik-koroska.si.

Natečaj je organiziran v sodelovanju z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Mestno občino Slovenj Gradec kot lastnicami infrastrukture MPIK. Donatorji nagrad pa so še podjetja Pristar d.o.o., Revolver d.o.o., Tehit d.o.o., Delavska hranilnica d.d. (PE Ravne), Grafične storitve Mkopija, Marjetica Cerjak s.p. in Kwon d.o.o. Natečaj poteka v okviru projekta »SIO RRA Koroška 2018-19«, ki ga delno financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Dokumenti, priloge
4 MPIK Natečaj_za občine

Oglejte si tudi