Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

JUTRI
3°C
-8°C
TOR.
4°C
-4°C

Meditativni vikend z Barbaro Pust

4052
Organizator: Društvo za prebujanje Duše in Telesa ter Danuba center Idrija

Naj se malce bolje predstavim:

Moje ime je Barbara Pust. Obožujem zeleni čaj z mlekom. Rada delam jogo in seveda meditiram. Verjamem v angele, vodnike, samoroge, svetnike in stvarnika. V svoji torbici vedno nosim balzam za ustnice, robček in očala. Sem tudi mama dvema najstnicama. In seveda sem intutivna svetovalka oz life coach.

 

Za to, da boš najbolj užival(a) v tem meditativnem vikendu sem sklenila, da ti dam največ, kar lahko. Da se boš sprostil(a), uživala in mnogo mnogo naučila. Predvsem pa, da si znaš pomagati v vsaki situaciji in na vsakem koraku. In če boš kdaj pozabila na to znanje, me samo kontaktiraj in te bom takoj spomnila, kako to uporabiti.

 

Vodila te bom skozi dve megastični meditaciji, ki ti bosta odkrili nov svet in dali nov pogled na življenje. Vadil(a) boš pranajamo, dihanje, ki ti bo odprlo vse kanale v telesu. In uporabila prvi zvok OM, ki je nastal ob velikem poku. Potem pa boš prejela neprecenljivo znanje orodij, ki ti bodo odvzela vso težo, vsa bremena tega sveta, ki sedaj ležijo na tvojih ramenih. Ugotovil(a) boš, da je življenje ras lahko tudi lahkotno. Kajti lahkotnost je tista, ki zvabi nasmeh na tvoja usta, lahkotnost je tista, ki privabi obilje v tvoje življenje in posel.

 

Torej, če si za, se vidiva v petek, 29.9. in soboto 30.9. V petek se vidimo ob 18. uri, v soboto pa od 14. -17. ure.

Tvoj prispevek za vstop v nov način razmišljanja je 55,00 eur.

Prijaviš pa se na danuba.center@gmail.com.

 

In če prejmem tvojo prijavo in plačilo do petka, 22.9., prejmeš še čudovit posnetek zdravljenja notranjega otroka, ki je zame naredila največ do sedaj!

 

Meditativni vikend bo potekal na Javorniku 27, Ravne na Koroškem.

 

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
RIPS d.o.o.