Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
17°C
9°C
JUTRI
20°C
14°C
Deli

iVitalis vaje

Bogata zakladnica znanja Tradicionalne Kitajske Medicine, Kitajska dietetika, Feng-shui in filozofija petih elementov so spletli zelo enostavne, a učinkovite iVitalis vaje - vaje energijske kineziologije
iVitalis vaje so preproste vaje. 
Vendar se v njih skriva prava zakladnica Tradicionalne Kitajske Medicine. Vsak organ v telesu je voden preko določenega meridiana - energijske poti. Ko meridian normalno deluje, deluje tudi organ pravilno.
Ko pa se pretok preko meridiana spremeni, nas bo o tem prej ali slej opozoril njegov ciljni organ. In ne samo to. Znaki slabega delovanja energijskih poti se bodo zrcalili tudi v naših čustvih, načinih doživljanja situacij in iskanja rešitev nanje. 
Meridiani so očem skriti. Lahko pa jih spodbujamo preko mišic, ki jim pripadajo. Tako lahko s pomočjo preprostih premikov določenih mišic neposredno delujemo na meridian in organ.
Miren um in vitalno telo so temelj zdravega življenja.

Bogata zakladnica Tradicionalne Kitajske Medicine ponuja še veliko več. 
Dietetika - ki je eden od stebrov Tradicionalne Kitajske Medicine, principi petih elementov, menjave letnih časov, Feng-shui in še več. Vse to sem vpletla v vaje, ki bodo trajale eno uro tedensko.


Vaje vodim: Alenka Dijak, 
Energijska kinezioterapevtka in praktik Feng - Shui-a

Vse informacije dobite na e- naslovu:
dijak.alenka@gmail.com, kjer zbiram tudi prijave do 15.11.2017
Vabljeni. 


Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi