Logo MojaObčina.si

Radovljica

JUTRI
24°C
15°C
ČE.
27°C
15°C

Coaching Čuječnosti z AlenkoDi tudi On-line

Čuječnost z Alenko

Večina od nas se svojega telesa preprosto sploh ne zaveda. Ogromno časa porabimo za premišljevanje, načrtovanje, analiziranje in premlevanje. Nič ni narobe s tem, a žal nam te dejavnosti lahko pokvarijo dobro počutje.

Zakaj se tako izogibamo telesu?

Vaše telo pa je »priročnik« o tem, kaj nosite v sebi – v svojem srcu in umu. Strani v priročniku, ki so naslovljene z “Ne smem”, ” Ne zmorem” ali “Moral bi”so prepisane na vaše mišice, kite, in organe. Tukaj je potrebno brati. Zapisano je v jeziku telesa: bolečine, napetosti, tiščanje, odrevenelost ali žgečkanje.

Telo sporoča o težavah in prosi za pozornost.

Čuječnost je odličen pomočnik pri branju »priročnika«. Z njegovo pomočjo lahko lažje razberemo in preberemo napisano, pomagamo telesu k dobremu počutju in umu, da se umiri.

Zakaj si tega pomočnika nebi pridobili in ga imeli vedno s seboj?

Kako?

Z delavnico Čuječnosti oz. individualnim Coachingom 

Kaj obsega delavnica?

  • Učenje čuječnosti po sklopih (osnove čuječnosti, skeniranje telesa, obvladovanje čustev in bolečin, odnos do sebe, odnos do drugih ter moja preteklost in napačna prepričanja).
  • Pisno gradivo in možnost svetovanja -  preko e-maila 

Individualni Coaching  - odkrili boste skrite notranje potenciale za doseganje zastavljenih ciljev (odnosi, učinkovitost, pozornost, samopodoba, samozavest), odstranili omejujoča nezdrava prepričanja in se naučili obvladovati moteča čustva

Kdaj?

Sreda, četrtek, petek ali vikendi – on-line

Vse informacije pa na e-mail: dijak.alenka@gmail.com

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi