Logo MojaObčina.si

Radovljica

JUTRI
4°C
-7°C
PET.
4°C
-0°C

7. april svetovni dan zdravja

Ja za naše zdravje in dobro počutje gre. Ker je Radovljica četrta najbolj zdrava občina v Sloveniji,  se v šoli zdravja trudimo, da bo tako ostalo ali se stanje še izboljšalo.

Vsakodnevna jutranja telovadba od 7:30 do 8:00 ure je pravi balzam za nas, ki smo že malo v letih in razen čajčkov, termoforjev ali podobnih stvari potrebujemo še dodatno razgibavanje, da telo ne zakrni. In to nam telovadba 1000 gibov omogoča. Pa še družba in dobra volja je na dnevnem redu.

Po vsakodnevni jutranji telovadbi se nekatere članice odpravimo na sprehod do Šobca, ko bo pa tudi ta naš biser urejen in prehoden, se bomo odpravile na daljšo pot čez tri mostove. Pa še kam, ker nam volje in želje po zdravju in dobrem počutju ne manjka.

Veselje je vsak dan gledati vse te nasmejane in dobrovoljne obraze in edine smo si: "Vse za zdravje in dobro voljo, ker dobrovoljni in nasmejani občani so zadovoljni občani."

V Društvo šola zdravja po celi Sloveniji je vključeno preko 3000 članov in ponosni smo, da smo občanke in občani Radovljice vključeni v to skupnost.

Trudili se bomo še naprej ohranjati: "Zdrav duh, v zdravem telesu."

Napisala: Katarina Maurer

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi