Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Za zdravje!

Zdravstveno vzgojni center Bled – Bohinj pripravlja nove delavnice, ki bodo potekale v mali sejni dvorani v Zdravstvenem domu Bled. 

V ponedeljek, 4. februarja, ob 17.15 bomo pričeli z delavnico Zdravo hujšanje. Vabljeni ste vsi, ki si želite izgubiti nekaj kilogramov in imate indeks telesne mase večji od 30. S skupnimi močmi bomo postavil individualne cilje in jih tekom delavnice skušali doseči.

4. februarja ob 19. uri vabimo vse bodoče mamice in očke, da se nam pridružijo na delavnici Priprave na porod in starševstvo.

Ker telesna aktivnost pomembno pripomore k ohranjanju in krepitvi zdravja, se bomo  11. februarja ob 18. uri zbrali pred Zdravstvenim domom Bled in se z naglavnimi lučkami odpravili okrog Blejskega jezera. Telesna aktivnost in medsebojno druženje bosta pripomogla tudi k zmanjševanju stresa.

13. februarja ob 9. uri ste vljudno vabljeni na predavanje o visokih vrednostih krvnega sladkorja. 

O dejavniku tveganja – visokih vrednostih krvnih maščob, se bomo pogovarjali 20. februarja  ob 9. uri. 

Delavnice so za vse, ki imate urejeno osnovno zdravstveno zavarovanje, brezplačne. Zaradi omejenega števila prostih mest so obvezne prijave na telefon 030 708 565 ali po e-pošti: zvcbled@zd-bled.si

Vljudno vabljeni.

Nika Teran

Oglejte si tudi