Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

V Kamniku zadnja balvanska tekma Zahodne lige 2018/19

To soboto je v Kamniku potekala Zahodna liga v bolderjih.

Prvi dve tekmovalki, ki sta zastopali naš kljub sta bili Maksa Tišler Močnik, ki si je 1. mesto delila še z sedmimi tekmovalkami in Iza Jeran Pirih, ki je z šestimi vrhovi in sedmimi conami prišla do 26. mesta.

V kategoriji mlajše deklice sta nastopili Pavla Kavčič, ki je zaključila na 42. mestu in Lina Larharnar, ki je bila s štirimi vrhovi in osmimi conami, 5.

Mlajše dečke sta zastopala Matjaž Grilc, ki se je z petimi vrhovi in osmimi conami uvrstil na 9. mesto in Nejc Jeran Pirih, ki je s štirimi vrhovi in sedmimi conami priplezal do 14. mesta.

Pri starejših deklicah se je s štirimi vrhovi in sedmimi conami na 6. mesto uvrstila Maja Arnež. S cono manj se je mesto za njo uvrstila Lucija Medja, Klara Škutelj pa je s tremi vrhovi in štirimi conami končala na 12. mestuŽiva Jovanovič si je 17. mesto priborila z enim vrhom in štirimi conami, Žana Vilfan pa je s cono manj pristala na 19. mestu.

Starejše dečke so zastopali Tanej Cerar Božič, ki je s petimi vrhovi in šestimi conami osvojil bronJan Ulčar, ki je bil 5. s štirimi vrhovi in petimi conami, Nejc Skumavec, ki je bil s tremi vrhovi in štirimi conami 12. S štirimi vrhovi in tremi conami je bil na 9. mestu Žiga Bertoncelj, Ambrož Frelih pa je z osvojenim vrhom in štirimi conami pristal na 23. mestu.

Kadetinje je zastopala Nina Grošelj, ki se je do 4. mesta prebila z enim vrhom in dvema conama.

Tekmovalci in tekmovalke so odlično plezali. Tekmovanje je potekalo brez zamud. Velja pa omeniti, da so bili balvani za starejše cicibanke malce prelahki, saj je kar osem tekmovalk splezalo vseh devet balvanov v prvem poskusu. (napisala: Ota Černe)

Rezultati in fotke.

Oglejte si tudi