Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
10°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

Taekwon-do - priprave na tekmovalno sezono!

Taekwon-Do klub Radovljica je za uspešnejši začetek tekmovalne sezone 2018/19 organiziral priprave na Pokljuki.

V Hotelu Jelka in bližnji okolici je priprave vodil glavni trener kluba Željko Gvozdič, VII.DAN, gostili pa so tudi mojstre iz Nemčije in iz Italije. Gerard in Iris Galinski iz Nemške ITF ( German-ITF) zveze sta z tekmovalci Taekwon-do kluba Radovljica delila svoje poglobljeno tehnično znanje, v sodelovanju z mojstri iz Italianske ITF Massimo D'eredita', V. DAN in Sabina Verdi, III. DAN. Mojster Antonio Lomuscio, III.DAN pa je predstavil še nekaj svežih borbenih tehnik (ITF Choi Jung Hwa Organization ITALIA).

Še posebej se vsi udeleženci priprav za organizacijo in logistiko zahvaljujejo svojemu predsedniku Robertu Guštinu, ki je poskrbel da za udobno spanje, jutranje aktivno uživanje svežega gorskega zraka, trening v suhi in s tatamijem podloženi telovadnici, in še marsikaj!


Take izkušnje ustvarjajo močnejše vezi med tekmovalci in člani kluba. Ekipa kluba se zahvaljuje članom in njihovim staršem za udeležbo - in si na koncu vsi udeleženci želijo da bi le bilo še veliko takih priložnosti! 

Oglejte si tudi