Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
23°C
1°C
JUTRI
20°C
0°C
Deli
1891

Predstavitev taekwon-doja v Športnem parku Radovljica

V soboto, 12.5.2018, so člani Taekwon-do kluba Radovljica sodelovali na predstavitvi dejavnosti v Poslovno-športnem centru Radovljica.  

K sodelovanju na prireditvi so bili povabljeni s strani poslovnih subjektov, ki so se na ta dan predstavljali s svojo ponudbo. Taekwon-doisti so vabilo na sodelovanje z veseljem in s ponosom sprejeli, saj se vodstvo kluba zaveda pomena integracije športnega kluba v lokalno okolje, poleg tega pa Taekwon-do klub Radovljica že več let aktivno deluje na področju medgeneracijskega sodelovanja in vključevanja občanov v organizirano redno rekreativno vadbo.

V Športnem parku, na in-line igrišču, so radovljiški taekwon-doisti  v navzočnosti gledalcev, izvedli predstavitvni trening (ogrevanje, tehnike udarcev, forme, borbe, tekmovanje v formah) in na ta način svoje delo predstavili širši javnosti.

Taekwon-doisti in gledalci so se ob koncu prireditve posladkali s slastnimi Conditus kremšnitami in v prijetnem vzdušju zaključili čudovito čeprav deževno sobotno popoldne.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi