Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
0°C
JUTRI
15°C
-3°C
Oceni objavo

KEMPO ARNIS v Centru Veriga Lesce!

Klub Kempoarnis Jesenice-Radovljica (pod okriljem Društva borilnih in terapevtskih veščin YU-KI) je z delom začel v letu 2012. Klub poučuje borilne veščine po izročilu starodavnih tehnik iz Okinave, Filipinov in Japonske (Ryukyu Kempo karate, jujitsu, Arnis, Kali, Eskrima…) vpeljani v sodobni čas. Poučuje sistem v katerem je tudi samoobramba (KAPAP - KRAV MAGA).

VPIS OTROK IN ODRASLIH V NOVEMBRU! DOBRODOŠLI NA BREZPLAČNI POSKUSNI TRENING!

Urnik OTROCI
ponedeljki od 17 do 18 ure v Centru Veriga Lesce!  (od ponedeljka 4.11.2019 naprej)

Urnik ODRASLI
torki in četrtki od 20 do 21:30 ure v Centru Veriga Lesce! (od torka 5.11.2019 naprej)

VEČ O DRUŠTVU BTV YU-KI:

Kempoarnis Jesenice-Radovljica je članica Kempoarnis zveze Slovenije (KAF SLOVENIJA). Predsednik :ruštva je Mitja Jukič Grm, nosilec stopnje 3.DAN Sensei v KAF. Nosi tudi naziv 1.DAN Ju-Jitsu IJJF Slovenija in je član jujitsu Obala Koper - trener (priznan tudi v zvezi ADIA). V Avstriji si je pred leti prislužil 1.DAN Ju-Jutsu IKF (International Kobudo Federation) Avstrija, za katero je tudi uradni predstavnik za Slovenijo in področni direktor.

 

V borilnih veščinah je že dobrih 20 let. V tem času se je koval tudi v Shotokan Karateju 1.kyu in Judo Kodokan 3.kyu ter se dodatno izobražuje tudi v Aikidu. Opravil je licenciranje za opravljanje strokovnega dela v športu pri OKS (Olimpijski Komite Slovenije) kot trener 2. stopnje.

 

Klub poučuje borilne veščine po izročilu starodavnih tehnik iz Okinave, Filipinov in Japonske (Ryukyu Kempo karate, jujitsu, Arnis, Kali, Eskrima…) vpeljani v sodobni čas. Poučuje sistem v katerem je tudi samoobramba (KAPAP - KRAV MAGA).

 

Društvo šteje preko 60 članov. 

Oglejte si tudi