Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

2. tekma v športnem plezanju Zahodne lige 2017/18, Jesenice

Na drugi tekmi Zahodne lige, ki je potekala na Jesenicah, smo imeli 24 predstavnikov. Tekmovali so v hitrostnem plezanju. Za mnoge je bila to prva tekma.

Pri mlajših cicibankah in cicibanih so tekmovali Marija Ponikvar, Tia Justin, Gal Justin, Matevž Lotrič in Gašper Habjan. Vsi so bili zmagovalci, od naših pa sta najhitreje plezala Marija pri cicibankah in Gašper pri cicibanih.

V kategoriji starejše cicibanke so tekmovale: Maksa Tišler Močnik, Katrin Stjepanović in Brina Čeh Zebec. Najvišjo uvrstitev je dosegla Maksa, ki je bila 8. Simon Bakoš, Ažbe Brejc in Nejc Jalen so tekmovali v kategoriji starejši cicibani. Najhitrejši je bil Nejc, ki mu je zelo malo zmanjkalo, da bi se uvrstil v osmino finala.

Mlajša deklica Maja Arnež je z 2. mestom dosegla najboljšo uvrstitev za naš odsek. Bila je celo zelo blizu zmage. Odličen je bil tudi Tanej Cerar Božič, ki je bil na koncu 3. Dokazala sta, da se je trening hitrostnega plezanja obrestoval. V teh dveh kategorijah so tekmovali še Žiga Bertoncelj, Ambrož Frelih, Nuša Jan, Lara Lukan, Maša Dacar, Klara Škutelj, Lina Laharnar in Ela Glavač.

V starejših kategorijah so tekmovale Lucija Janežič Dolinšek, Teja Renko in Lara Nikolič.

Večina je bila s svojim nastopom zadovoljna, se pa že vsi zelo veselijo naslednje tekme, ki bo marca v Radovljici. (napisal: Jure Primc)

Vsi rezultati so na povezavi.

Oglejte si tudi