Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
6°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

ZNA - Znanje nas aktivira

V četrtek, 1.2.2018, je potekal študijski obisk marketinškega tečaja v gostilni Lectar v Radovljici. Andrej in Lili iz Lectarja sta s tečajniki delila svojo življenjsko in poslovno zgodbo in udeležencem tečaja razkazala hišo.
Tečaj je potekal v okviru projekta za pridobivanje temeljnih in pokicnih kompetenc ZNA - Znanje nas aktivira, ki je sofinanciran iz Evropskega socialnega sklada in je za udeležence brezplačen. Namenjen je zaposlenim odraslih, starejših od 45 let.

Tečaj je razdeljen na teoretični (24 ur) in praktični del (26 ur). Na teoretičnem delu udeleženci spoznajo osnovne značilnosti in dejstva raznovrstnih socialnih omrežij, razmišljajo o tem,  katero socialno omrežje je smiselno izbrati posel in se poglobljajo v spoznavanje zasebnega in poslovnega profila na Facebooku in z  načeli zasebnosti na omenjenem omrežju. Ker je trenutno zelo atraktivno oglaševanje na socialnih omrežjih, raziskujejo tudi te možnosti in spoznavajo še druge trike pri objavah z namenom doseganja čim boljšega odziva in še mnogo več. Poglabljajo se v svet marketinga in odgovarjajo na osnovna marketinška vprašanja, raziskujejo ciljne skupine ter postavljajo marketinško strategijo. Skupaj pripravijo vsa potrebna marketinška besedila, vključno z osebno zgodbo in vsebinami za na spletno stran, Facebook in besedila za email marketing.


V praktičnem delu tečaja, udeleženci ustvarjajo na računalnikih in si postavijo čisto svojo spletno stran v spletni aplikaciji Weebly. Odprejo zasebno in poslovno stran na Facebooku, ter osvojijo še druge aktivnosti na tem socialnem omrežju. Pridobijo tudi znanje o spletni aplikaciji MailChimp, s katero lahko kasneje oblikujejo čudovita elektronska sporočila in z njimi dosegajo še večje prodajne uspehe z uporabo email marketinga.
Vključen je tudi ogled na terenu, kjer si udeleženci lahko v živo ogledajo primer dobre prakse, kako uspešno voditi lastno podjetje. 


Tečaj “Socialna omrežja in marketing”, ki je BREZPLAČEN za zaposlene 45+ se spet začne 28. februarja 2018 na Ljudski univerzi v Radovljici.

PRIJAVE in INFORMACIJE na:
lur@guest.arnes.si
04/537-24-00, 040/550-370, 041/762-616

Oglejte si tudi