Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
9°C
5°C
Oceni objavo

Vabilo k sodelovanju v projektu Ustvarjalni podjetnik

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vabi vse, ki radi ustvarjate, k sodelovanju v projektu Ustvarjalni podjetnik. Z izdelovanjem nakita, slikanjem, šivanjem, pletenjem, izdelavo lesenih izdelkov in drugimi ustvarjalnimi tehnikami lahko tudi zaslužite. Osnovni namen projekta je namreč pomagati ustvarjalcem na pot podjetništva in hobije spreminjati v poslovne priložnosti.

V sklopu projekta bodo ustvarjalcem pomagali pri ureditvi ustreznih statusov za prodajo, zanje organizirali različne izobraževalne delavnice, jim omogočili prodajo v okviru različnih dogodkov, pripravili promocijski katalog in vzpostavili povezovanje z drugimi ustvarjalci. Za vsakogar se bo našla kakšna zanimiva, poučna in tudi donosna aktivnost.

V letošnjem letu bodo v projekt povezovali ustvarjalce iz občin Gorje, Jesenice, Kranjska Gora in Radovljica, ki so v letu 2021 projekt podprle s sofinanciranjem.

Uvodna predstavitev projekta, v okviru katere boste lahko izrazili tudi svoje želje, potrebe in pričakovanja, bo v četrtek, 4. februarja 2021, ob 17. uri preko aplikacije Zoom.

Udeležba v projektu je brezplačna.

Dodatne informacije in prijava k sodelovanju:  e-naslov urska.luks@ragor.si, tel. št. 04 581 34 17 (Urška Luks).

Oglejte si tudi