Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Delovanje Centra za socialno delo Gorenjska

V ponedeljek, 1. junija 2020, bo CSD Gorenjska ponovno odprl svoja vrata.

Ker želijo zavarovati zdravje vseh občanov in preprečiti ponovno širjenje bolezni, uporabnike in obiskovalce obveščajo, da je vstop na Center za socialno delo Gorenjska mogoč le ob pogoju, da ste zdravi in ne kažete znakov okuženosti. O tem je treba ob vstopu v center podpisati izjavo. V času nahajanja v centru je treba obvezno upoštevati vse samozaščitne ukrepe. Ves čas je treba nositi zaščitno masko, držati primerno varnostno razdaljo ter ob prihodu in odhodu uporabljati sredstva za razkuževanje rok.

Nenadzorovano gibanje na centru za socialno delo ni dovoljeno, zato se na center vstopa le po predhodnem dogovoru s strokovnimi delavkami in delavci. Svoj obisk predhodno najavite in se s strokovnimi delavci za termin obiska dogovorite preko telefona ali preko e-pošte. Če ste vabljeni, s seboj prinesite vabilo. Če boste prišli nenajavljeni in gre za nujne, neodložljive primere, vas bodo usmerili k strokovnemu delavcu, ki izvaja storitev prva socialna pomoč.

Če želite oddati vlogo ali drugo dokumentacijo, jo oddajte v zato namenjen poštni nabiralnik.

Kljub preklicu epidemije je še vedno treba upoštevati vse ukrepe za samozaščito. Z upoštevanjem navodil bomo lahko hkrati zagotovili varnost zaposlenih in tistih, ki pri nas iščejo pomoč.

Oglejte si tudi