Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
0°C
JUTRI
14°C
-2°C
Oceni objavo

Slovo od generacije 2016-2020

Četrtošolci Ekonomske gimnazije in srednje šole Radovljica so 25. maja 2020 zaključili pomembno obdobje svojega življenja in odhajajo na popolnoma nove poti.
V preteklih štirih letih smo skupaj preživeli kar nekaj lepih trenutkov, ki se nam bodo za vedno vtisnili v spomin. Vaši profesorji smo ponosni na vse vaše dosežke in vam želimo, da bi se vam v življenju uresničile vse sanje in da bi vam uspelo doseči vse zastavljene cilje. Če pa boste naleteli na ovire in prepreke, pa se spomnite, da nobena težava nikoli ni tako težka, da se je ne bi dalo vsaj malo poenostaviti.

 

Nikoli ne pozabite, da so vse čudovite stvari, ki ste se jih naučili v 13 letih osnovnega in srednješolskega izobraževanja, delo mnogih generacij. Vse to znanje, ki vam je bilo položeno v roke, je dediščina, ki jo spoštujte in neprestano bogatite.

 

Čestitke vsem dijakom za uspešno zaključen 4. letnik, še posebej pa 13 dijakinjam za odličen uspeh!

 

Manja Čepelnik (4. a), Nika Kuhar (4. e), Kaja Prezelj in Nina Zrimšek (4. g) so bile odlične vsa štiri leta.

 

V 4. letniku pa so bile poleg omenjenih odlične še Katja Lavrinc, Miša Marguč Jensterle, Maruša Novak, Tina Taler in Tina Žibert iz 4. a, Mija Dobravec, Klara Modic in Nina Sodja iz 4. e ter Hana Alisa Žitnik iz 4. g!

 

Želimo vam veliko uspeha na zrelostnem izpitu in srečno pot skozi življenje!

 

Vaši profesorji na EGSŠ Radovljica

 

 

Jasmina Gregorc in Ana Hlebanja 

Oglejte si tudi