Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-1°C
NED.
12°C
-2°C
Oceni objavo

Promocijsko izobraževalni filmi v okviru projekta Hitro s kolesom

Pred prihodnjo sezono izposoje koles v mreži “Gorenjska.bike” je bil izdelan niz promocijsko izobraževalnih filmov. Pomladi prihodnje leto, ko bodo navadna in električna kolesa na 43 postajah v petih gorenjskih občinah spet na voljo, bodo filmi  občanom in obiskovalcem lahko v pomoč pri odločanju za uporabo sistema in tudi pri izposoji. Sistem je v prvi vrsti namenjen prebivalcem sodelujočih občin, po zagonu sistema pa se je pokazalo, da je postopek prijave in izposoje za nekatere večji izziv.

Prvi, predstavitveno promocijski film je namenjen spodbujanju uporabe sistema izposoje koles pri lokalnem prebivalstvu, dnevnih delovnih migrantih, posredno pa tudi turistih. Poudarja pestrost urbanih naselij, ki so povezana z mrežo postaj in manj prometnimi prometnicami in površinami za kolesarje na privlačnem podeželju.

Druga dva filmčka prikazujeta preprost način uporabe sistema ter izposoje navadnega in električnega kolesa. Namen je izposojo približati tistim, ki so manj vešči rokovanja z avtomati, pa vendar dovolj povezani s spletom.

Povezave do filmov:

Oglejte si tudi