Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Tehniški dan za OŠ Lesce

V četrtek, 14. 10. 2021, je za devetošolce OŠ Frana Saleškega Finžgarja na Ekonomski gimnaziji in srednji šoli Radovljica potekal tehniški dan. Na podlagi štirih delavnic o kulturi, kulinariki, zabavi in športu so učenci pripravili ponudbo za enodnevni izlet po Radovljici. Snemali so tudi radijski prispevek, pripravili film in plakat, objavljali na FB, IN, šolski spl. strani in seveda na portalu Moja občina Radovljica. Na koncu je komisija pregledala vse končne izdelke in glasovala za boljši razred.
Pri novinarskem krožku sta nastala dva prispevka.


Potep po Radovljici


Učenci 9. a in 9. b razreda smo se 14. 10. 2021 udeležili tehniškega dneva na Ekonomski gimnaziji in srednji šoli v Radovljici. Ena izmed delavnic je bila kulinarika, ko so se pogovarjali o dobri hrani v tem mestu. Druga delavnica je bila šport, ko so si izbrali plavanje na bazenu. Za kulturo so se domislili, da bi fotografirali kulturne znamenitosti in se sprehodili po Linhartovem mestu. Za zabavo so izbrali obmetavanje z vodnimi balončki v parku. Iz vseh teh štirih delavnic so naredili enodnevni izlet po Radovljici. Za kulinariko so poiskali dobro restavracijo, Cantino v športnem parku in sladoled v kavarni Vidic.  

Gaber Žagar, Jakob Sitar, 9. a

                                                                                                     


Tehniški dan na EGSŠ Radol'ca!

 

Danes sta se 9. razreda iz OŠ Lesce za tehniški dan odpravila na šolo EGSŠ Radovljica. Izvedli so delavnice kulinarike, športa, zabave in kulture. Pri kulturi so se devetošolci odločili, da bodo odšli na teren in fotografirali kulturno dediščino starega mesta. Druga skupina ki, pa je sodelovala na delavnici kulinarika, so odšli pogledat, kateri lokal ponuja boljšo hrano. Medtem pa se je skupina, ki sodeluje na delavnici športa, odločila, da bodo šli na bowling. Za zabavo so se pogajali o igranju računalniških igric na šolskih računalnikih ali zabavi v starem delu mesta.

David Klobučar in Jakob Jan Pernuš, 9. b

Fotografiji: David Klobučar in Gaber Žagar


Mentorici Nika Brgant in Ana Hlebanja

Oglejte si tudi