Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Uspehi članic ŠD Moj klub

V zadnjem mesecu so se članice Športnega društva Moj klub udeležile štirih tekmovanj in dosegle odlične rezultate v kategorijah jazz balet, hip hop, urban dance in pole dance.

Na stopničkah so za zlate medalje stale Alja Jakopič Trampuž, Maruša Jakopič, Tara Capuder, Špela Capuder, Tjaša Purgar, Katjuša Pristavec, Manca Polanc, Lea Dijak in Ula Trpin. Srebrne medalje se osvojile Karin Dovžan Klemenc, Lana Tomažin in Kristina Arhar Bošnjak, bronasti medalji pa Kaja Košir in Zoja Starovašnik.

Nekatere so prejele več medalj, zato čestitke dekletom in trenerjem, ki so se prvič soočili s tako situacijo in jo odlično izpeljali. Res smo zelo ponosni na ekipo. Na vsa tekmovanja smo se namreč lahko pripravljali zelo kratek čas, zaradi koronskih ukrepov pa nismo smeli delovati skoraj celo leto, kar je resno ogrozilo obstoj društva. S skrajnimi napori in tudi brez kakršne koli državne pomoči smo se prebili čez to za nas res neugodno obdobje.

Od začetka septembra dalje bomo s programi nadaljevali, v kakšnem obsegu in na katerih lokacijah bomo delovali, pa se še dogovarjamo. Vsem novim obiskovalcem naših programov bomo za lažjo odločitev, v kateri program bi se vključili pred vpisom, zagotovili preizkus. Programe si lahko ogledate na naši spletni strani www.moj-klub.si.

Šport je odlična naložba v zdravo in srečno prihodnost otrok, zato hvala tudi vsem staršem, ki s prevozi otrok na športne aktivnosti podpirajo zdrav način življenja.


Vsem želimo lepo poletje in se vidimo jeseni!


Mojca Jakopič, predsednica ŠD Moj klub 


Oglejte si tudi