Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
2°C
NED.
13°C
-1°C
Oceni objavo

Redni tedenski dogodki za otroke

ANGLEŠKE PRAVLJICE

Brezplačna pravljična urica v angleškem jeziku, na kateri se bodo otroci naučili novih besed, pesmic in se predvsem dobro zabavali. Pravljice bo pripovedovala Rebecca Svetina, Američanka in učiteljica angleščine, ki z družino živi v Radovljici. Več informacij: English Storytime

Vsak ponedeljek ob 17.00 v pravljični sobi radovljiške knjižnice.

Vsak zadnji petek ob 17.00 v Knjižnici Blaža Kumerdeja Bled (30. 9., 28. 10., 25. 11., 23. 12. 2022).


BUCI-ŠTRUCI JOGICA

Brezplačna vadba za dojenčke, ki jih mamice ob sproščujoči glasbi masirajo, delajo raztezne vaje in krepijo moč ter občutke zaznavanja telesa v prostoru. Jogica povezuje mamice z najmlajšimi, pa tudi s samim seboj. Brezplačno vadbo za dojenčke vodi Petra Arula.

Vsako sredo ob 16.40 v pravljični sobi radovljiške knjižnice.


PRAVLJIČNO-DOMIŠLJIJSKA JOGICA ZA OTROKE od 3 do 8 let

Otroci so naravni jogiji in tudi najbolj aktivni se radi umirijo. Naravnost obožujejo dihalne vaje, petje oma, masažo, prilagojeno posebno njim, in jogijske vaje, ki jih skozi pravljice o živalih, vremenskih pojavih ali otroškem svetu izvajamo na uricah. Brezplačne vadbe vodi Petra Arula, certificirana učiteljica joge Rainbow kids yoge.

Vsako sredo ob 17.30 v pravljični sobi radovljiške knjižnice.


LEGO ROBOTIKA

Na brezplačnih delavnicah lego robotike boste lahko sestavljali in programirali robote iz širokega nabora setov in novo programsko vsebino. Vabljeni tako novi kot že izkušeni udeleženci.

Termini bodo ob sobotah med 8. in 13. uro, ter po dogovoru med tednom ob 17.30 v računalniški sobi radovljiške knjižnice (začetek 1. 10. 2022).

Izpolnjene prijavnice lahko oddate v knjižnici ali jih posredujete na elektronski naslov toni.podobnik.r@gmail.com.

Voditelja delavnic, Toni in Žan, prijavljenim udeležencem sporočita točen dan in uro delavnice.

Oglejte si tudi