Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
4°C
JUTRI
8°C
4°C
Oceni objavo

Dejavnosti občinskih zavodov

Turizem in kultura Radovljica med svojimi spletnimi novicami sproti posodablja seznam lokalnih kmetij in prodajaln, ki nudijo pridelke tudi v teh dneh. Zbral pa je tudi nekaj idej za dneve, ki jih preživljamo doma in v naravi:

Mestni muzej Radovljica vabi k sodelovanju pri zbiranju muzejskega gradiva, kot so stare razglednice in fotografije Radovljice z okolico pa tudi pletenine Almire in z njimi povezane fotografije. Tudi Alpski smučarski muzej Elan vabi, da dopolnite njegovo zbirko s starimi Elanovimi oblačili in dodatki (več informacij: muzej@elan.si).

 

Na Andersenov dan, 2. aprila, bodo v spletni galeriji namesto v Šivčevi hiši odprli razstavo Mlada ilustracija 2020, kjer se bo s svojimi deli predstavilo 19 ilustratorjev mlajše generacije. K sodelovanju pri ustvarjanju ilustracij svojih najljubših zgodb pa z natečajem vabijo tudi svoje mlade obiskovalce, več na: http://mro.si/moja-najljubsa-zgodba/. Sodelujte lahko tudi v različnih spletnih muzejskih ustvarjalnicah, ki jih pripravljajo v Muzejih radovljiške občine

Knjižnica A. T. Linharta Radovljica je pripravila več vsebin, ki so dostopne preko spleta. Na spletni strani in družbenih omrežjih dnevno objavljajo novice, prispevke in povezave do različnih vsebin:

Oglejte si tudi