Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
14°C
0°C
Oceni objavo

Novoletne želje in zaobljube

Lepe so navade, da si ob priložnostih medsebojno zaželimo vsega dobrega. Še posebej dobrega zdravja in sreče v letu 2019 vsem občanom želim tudi sam.  Zraven pa kot energetski svetovalec mreže Ensvet vsakomur želim dovolj toplote, dobrega počutja in prijetnega udobja.

 

Vesela praznovanja nas pogosto sprostijo in spodbudijo k novim bolj ali manj smelim osebnim ciljem. Znano je, da si medsebojno obljubljamo, da bo po novem marsikaj drugače. Zase si večkrat postavimo smele osebne cilje. Nekdo bo shujšal, drugi prenehal kaditi ali piti alkohol, tretji bo opustil neko drugo razvado. Morda kdo pomisli tudi na okolje, koliko je lahko prijaznejši do njega. Želim vam, da si karkoli podobnega lahko zamislite, morda nekaj žrtvujete in nato tudi udejanjite.

 

Nič pa vas ne stane niti si ne boste naložili obveznosti, če se boste informirali glede bivanja, rabe energije in o priložnostih za energetsko učinkovito vodenje vašega gospodinjstva. Vabim vas k skromni zaobljubi, da se vsaj enkrat v letu oglasite v svetovalni pisarni Radovljica na brezplačni razgovor in pridobite neodvisno mnenje energetskega svetovalca o vaši situaciji, o čemer lahko nadalje razmišljate v svojem družinskem okolju. Tako boste prej ali slej lahko storili nekaj koristnega zase oziroma za okolje. Za obisk v pisarni na Gorenjski cesti 25 v Radovljici se lahko dogovorite po tel. (04) 537 23 39.

Oglejte si tudi