Logo MojaObčina.si

Radovljica

JUTRI
30°C
17°C
ČE.
30°C
16°C

POSLOVANJE POSLOVNIH SUBJEKTOV V OBČINI RADOVLJICA V LETU 2021

AJPES je podatke iz letnih poročil za namen državne statistike za leto 2021 predložilo 672 gospodarskih družb in 517 samostojnih podjetnikov s sedežem v občini RADOVLJICA. Dosegli so občutno boljše rezultate kot leto prej in tako ublažili posledice pandemije.

Več podatkov o poslovanju poslovnih subjektov v letu 2021 v občini RADOVLJICA in ostalih občinah gorenjske regije si lahko preberete v Informaciji o poslovanju gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov in zadrug v Gorenjski regiji v letu 2021.

Vpogled v posamezna letna poročila gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov, zadrug, društev in proračunskih uporabnikov za zadnjih 5 let (2017-2021) vam je omogočeno v zavihku JOLP.

AJPES nudi različne možnosti preverjanja poslovnih subjektov

Spreminjajoče se gospodarske razmere narekujejo skrbno spremljanje tekočega poslovanja poslovnih partnerjev. Izbirate lahko med različnimi pripomočki, ki jih ponuja AJPES. To so spletno orodje Fi=Po Finančni pomočnik, spletni servis proFi=Po ali bonitetne informacije S.BON. Z njimi si lahko zagotovite tekoče informacije o oceni tveganja, plačilni sposobnosti, insolvenčnih postopkih in vseh drugih informacijah o poslovanju slovenskih podjetij.

 

Ključ do poslovnega uspeha in konkurenčnosti na trgu so prave informacije ob pravem času.

AJPES - z vami že 20 let

 Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi