Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
14°C
0°C
Oceni objavo

Mesec Okusov Radol'ce

Lokalne sestavine in vrhunska priprava! Vsako leto novembra vabljeni v najboljše radolške restavracije na lokalne menije po enotni ceni ter na dneve odprtih vrat lokalnih kmetij.


RAZLOGI ZA OBISK RADOVLJIŠKIH GOSTILN NOVEMBRA:

  • Lokalni meniji iz sledljivih sestavin po enotni ceni 26 €
  • 9 sodelujočih restavracij
  • Lokalni dobavitelji in dnevi odpritih vrat
  • Otvoritveni dogodek z lokalno tržnico in kulinarično poslastico, skupno večerjo Okusov Radol'ce
  • Zaključni dogodek s prižigom lučk na Linhartovem trgu


LOKALNI MENIJI IZ SLEDLJIVIH SESTAVIN

Meniji, ki imajo vsaj tri hode, so pripravljeni z lokalnimi in sledljivimi sestavinami. Vsi meniji imajo enotno ceno, ponekod pa ob doplačilu lahko okusite dodatne hode. 

Podarite lokalni meni prijateljem. Podarite jim DARILNI BON OKUSI RADOL'CE.


9 GOSTILN IN RESTAVRACIJ

Gostilne in restavracije, ki sodelujejo v mesecu lokalnih menijev so vključene v projekt Okusi Radol'ce. To je projekt, ki preko celega leta povezuje gostince v občini Radovljica, za katere je še posebej pomembna kakovost jedi in surovin. Poleg meseca lokalne kulinarike sodelujejo tudi na drugih prireditvah v destinaciji Radol'ca, se medsebojno spoštujejo in so eden drugemu odlični partnerji pri promociji in razvoju kulinarike v destinaciji. 


 LOKALNI DOBAVITELJI IN POSEBNI DOGODKI

Pomembno vlogo pri lokalni kulinariki predstavljajo kmetje, čebelarji, sadjarji in vsi drugi dobavitelji, ki preko celega leta skrbijo za zdrave proizvode iz našega okolja. Predstavili se bodo na otvoritvenem ter zaključnem dogodku, v mesecu novembru pa bodo nekateri odprli svoja vrata ob dnevih odprtih vrat. Točni datumi bodo objavljeni v koledarju prireditev.

Kdo so naši lokalni dobavitelji, si oglejte tukaj.

 


Oglejte si tudi