Logo MojaObčina.si

Radovljica

JUTRI
3°C
4°C
TOR.
8°C
-1°C
KONJENIŠKI KLUB PR'KRAL
Deli
Šport in rekreacija, Športni klub, Šola

KONJENIŠKI KLUB PR'KRAL

Uradne ure

Danes 08.00‒19.00
Ponedeljek 08.00‒19.00
Torek 08.00‒19.00
Sreda 08.00‒19.00
Četrtek 08.00‒19.00
Petek 08.00‒19.00
Sobota 08.00‒19.00
Nedelja 08.00‒19.00
Na voljo smo po dogovoru. Potrebna je predhodna najava,

Predstavitev

KONJENIŠKI KLUB PR'KRAL smo konjeniški klub in nudimo vhlevitev konj, ujahovanje, trening konj in jahačev, opravljanje izpitov Jahač 1, Jahač 2 in tekmovalne licence, pomagamo pri nakupu in prodaji konj...

Potreba po notranjem miru in skladnosti je postala najpomembnejša potreba človeka. Plemenitost konja, njegovo skladno gibanje in čista bit vam omogoča, da kanček miru in povezanosti z naravo dosežete v naravnem okolju.  Majhna vasica Noše, kjer so konji doma, ter predanost, znanje in ljubezen do teh plemenitih živali, vas popelje v naročje skladnosti z naravo.

Če ste eden izmed tistih, ki to potrebo čutite, se pridružite in sprostite svojo notranjost, da poleti.

PONUDBA:

- JAHALNA ŠOLA

Obsega kompletno jahalno šolo, od prvega pristopa k konju, nege in priprave konja, do prvih korakov, osnovnih veščin jahanja, pa do izvedbe nadaljevalnih tečajev in izpitov za pridobitev naziva JAHAČ 1 in JAHAČ 2.
Programi:

-Uvodni tečaj jahanja - program za najmlajše
Namenjen je za otroke do 8. leta starosti.

-Začetni tečaji jahanja
Namenjen je predvsem začetnikom, neizkušenim jahačem, ki bi radi pridobili osnovna znanja.

-Nadaljevalni tečaji jahanja
Tečaj obsega 10 - 20 lekcij (odvisno od spretnosti jahača), ob zaključku tečaja jahači lahko pridobijo naziv JAHAČ 2.

TEKMOVALNA JAHALNA ŠOLA

Se ukvarja z že izkušenejšimi jahači, ki želijo tekmovati v preskakovanju zaprek. Tudi tu začnemo od začetka, prvi koraki prek kavalet, pravilna drža, prenašanje teže, sodelovanje s konjem, in nato začenom s samim preskakovanjem. Uredijo tudi prtidobitev tekmovalnih licenc, udeležence pa peljemo in spremljamo tudi na tekme.
+ Najem individualnih ur jahanja

- UJAHOVANJE IN PRIPRAVA KONJ

Ukvarjamo se tudi z ujahavanjem mladih konj, z ali brez namestitve konja pri nas. Na željo naročnika s konjem osvojimo lahko le osnovne veščine, torej hod, kas in galop pod jezdecem, lahko pa tudi pripraviomo konja za razne prireditve, razstave in preskuse. S talentiranimi se lahko ukvarjamo tudi v smislu priprav na tekmovanje. 

- TRENING KONJ IN JAHAČEV

Je lahko posamičen, ali pa je pristop celosten. Smisel je vzdrževanje športne kondicije konja, odprava napak konja ali jahača, in napredovanje v športnem smislu sploh.

- PENZIONSKA NAMESTITEV KONJ

Na našem posestvu vam lahko ponudimo različne namestitve, tako v prostih izpustih, angleških boksih ali klasično. Za vsakega konja se vedno še posebej potrudimo in zagotavljamo kvalitetno in strokovno oskrbo.

-REJA IN PRODAJA ŠPORTNIH KONJ

Če kupujete ali prodajate konja vam z veseljem pomagamo.

KONJENIŠKI KLUB PR'KRAL KONJENIŠKI KLUB PR'KRAL KONJENIŠKI KLUB PR'KRAL KONJENIŠKI KLUB PR'KRAL KONJENIŠKI KLUB PR'KRAL KONJENIŠKI KLUB PR'KRAL