Logo MojaObčina.si

Radovljica

JUTRI
14°C
-6°C
SRE.
14°C
-2°C

Radovljica otrokom - dobrodelna športna prireditev

3949
Organizator: OŠ A. T. Linharta Radovljica
http://www.os-atl.si/ro-2016/

Radovljica otrokom 2017 – dobrodelna športna prireditev je pred vrati!

Šolski sklad naše šole tudi letos pripravlja veliko športno-dobrodelno prireditev, na kateri zbiramo sredstva, s katerimi bomo po eni strani omogočili šolske in obšolske dejavnosti tudi učencem iz družin, ki si tega ne morejo privoščiti, pa tudi za nadstandardne programe, namenjene še boljši kvaliteti življenja in dela na šoli.

Prireditev bomo organizirali v petek, 19. maja, od 16. ure naprej, v šoli in na igriščih v njeni okolici , na Obli gorici, na atletskem stadionu in v športnem parku.

Spomladanska dobrodelno prireditev bo tako kot lani temeljila na gibanju in športu. K sodelovanju smo povabili klube, društva in posameznike, ki delajo z otroki na različnih gibalnih in motoričnih področjih. Poudarek prireditve bo tako na igri, zabavi in medgeneracijskem druženju, zato k udeležbi na delavnicah vabimo tudi starše, stare starše, prijatelje ... Z udeležbo boste storili nekaj dobrega tako zase kot za druge.

Športna društva in klubi so se na vabilo za sodelovanje odzvali v zares velikem številu, zato bomo organizirali več kot dvajset različnih delavnic in aktivnosti, med njimi košarka, nogomet in mini odbojka, lokostrelstvo, taekwon-do, med dvema ognjema, vrtni poligon, iskanje skritega zaklada, disk golf, orientacija, rolanje, floorball in softball, žongliranje, zabavno na kolesu pa dirka s skiroji, akra joga, bownova terapija, poslikava obraza, glasbene delavnice in gledališče brez besed, vse pod vodstvom izkušenih vaditeljev pa seveda za zabavo in dober namen.

Nakup vstopnic bo možen od 10. maja naprej. Učenci lahko vstopnice po ceni 3 €, kot po navadi kupijo v šoli, ostali pa v tajništvu šole.

Starši, stari starši in drugi lepo vabljeni na delavnice in na ogled živahnega športnega dogajanja v šoli in njeni okolici; vstopnice boste lahko kupili tudi na samem prizorišču dogajanja.

Seveda tudi letos pripravljamo bogat srečolov – tisti, ki imate možnost priskrbeti še kakšen dobitek, še vedno prijazno vabljeni, da pomagate tudi na ta način.


Če bo vreme slabo, bomo prireditev prestavili za teden dni, to je na petek, 26. maja 2017.

Vljudno vabljeni!

Darja Pagon,
v imenu upravnega odbora šolskega sklada

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!