Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
16°C
-6°C
JUTRI
13°C
-5°C

Predavanje z naslovom: Kako si pomagamo z iVitalis vajami?

4068
Organizator: HUMANA - ZDRUŽENJE SVOJCEV PRI SKRBI ZA MENTALNO ZDRAVJE


Vabljeni na BREZPLAČNO predavanje z naslovom: "Kako si pomagamo z iVitalis vajami,"  za zdravje, preventivo, hitro rehabilitacijo kakor tudi za dvig vitalnosti in energije, za boljše delovanje imunskega sistema, za sprostitev in boljšo naravnanost ter boljše učenje in reševanje vsakodnevnih težav. iVitalis vaje so zasnovane po principu Energijske kineziologije, metode Z dotikom do zdravja.
Predavanje bo potekalo v prostorih Humane na Oldhamski 14 (pri Vodovodnem stolpu), vodila pa jo bo iVitalis vaditeljica Ga. Alenka Dijak, energijska kinezioterapevtka, iVitalis vaditeljica in svetovalka.


Sofinancerji programa: FIHO – Fundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij RS (Program in delovanje Humane, združenja svojcev pri skrbi za mentalno zdravje sofinancira FIHO. Stališča Humane, združenja svojcev, ne izražajo stališč FIHO), Zavod RS za zaposlovanje, Mestna občina Kranj, Ministrstvo za zdravje RS.

Predavanje je namenjeno širši javnosti in je v celoti brezplačno.

Vljudno vabljeni!

Za več informacij si lahko ogledate našo spletno stran: www.humana-svojci.si  ali facebook profil: www.humanazdruzenje.svojcev

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!