Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
0°C
-5°C
JUTRI
4°C
-2°C

Petletnica Zavoda UP

6781
, 23. avgusta 2017 praznuje peti rojstni dan, kar nam v veliki meri omogočajo konstruktivni , darežljivi in nenadomestljiva ! Seveda vse to brez vas, cenjenih uporabnic in uporabnikov, ne bi bilo mogoče. Ob tej priložnosti smo vam pripravili kar pet (tednov) presenečenj. Prva izmed teh aktivnosti je bilo že snemanje predstavitvenih video posnetkov, nekaj utrinkov s snemanja lahko najdete . Poleg tega zbiramo še zgodbe naših prostovoljk, partnerjev in najpomembnejše – vas, dragih uporabnic in uporabnikov, ki jih bomo ob jubileju tudi objavili kot zgodbe Zavoda UP.

Če vas zanima naša zgodba, lahko več o nas najdete .


Fotografirala Zala Novak, julij 2017, Kranj 

Drugo izmed presenečenj je . Več o tem najdete . Mimogrede, v naslednjih dneh odprite oči tudi na ulici, lahko opazite namreč kaj novega na plakatnih mestih v Radovljici ;)

 

Tretjič, objavili smo  za pridobitev brezplačne pomoči Zavoda UP pri njihovem (upravnem) problemu. Besedilo javnega poziva je dostopno .

 

In ne nazadnje, za vas smo pripravili , vsak četrtek ob 17h v Radovljici, do konca septembra. Celoten program in način prijav najdete .

 
Fotografiral Zavod UP, marec 2014, Radovljica 

Lepo vabljeni k spremljanju naših novic in objav na socialnih omrežjih (FBTWLNIN), da boste – letnemu času primerno – na tekočem ;)  

za vas
ekipa Zavoda UP

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!