Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
24°C
11°C
JUTRI
24°C
10°C

Dobrodelna prireditev RADOVLJICA OTROKOM 2018

3552
Organizator: OŠ A.T. Linharta Radovljica
http://www.os-atl.si/ro-2016/

Spoštovani

Šolski sklad naše šole tudi letos pripravlja veliko športno-dobrodelno prireditev.
Prireditev bomo organizirali v petek, 18. maja 2018, od 16. ure naprej, v šoli in na igriščih v njeni okolici, na Obli gorici ter na atletskem stadionu.

Spomladanska dobrodelna prireditev bo tako kot lani temeljila na gibanju in športu. K sodelovanju smo povabili klube, društva in posameznike, ki delajo z otroki na različnih gibalnih in motoričnih področjih. Poudarek prireditve bo tako na igri, zabavi in medgeneracijskem druženju, zato k udeležbi na delavnicah vabimo tudi starše, stare starše, prijatelje, … Z udeležbo boste storili nekaj dobrega zase in za druge.

Športna društva in klubi so se na vabilo za sodelovanje zopet pozitivno odzvali, zato bomo organizirali različne delavnice in aktivnosti, med njimi košarko, nogomet in mini odbojko, lokostrelstvo, taekwon-do, aikido, karate, zabavni poligon, med dvema ognjema, iskanje skritega zaklada, orientacijo, softball, jogo za otroke, zabavno na kolesu pa dirka s skiroji, bownovo terapijo, poslikavo obraza, zabavno s kitaro, fitness nirvana in gledališče brez besed, vse pod vodstvom izkušenih vaditeljev pa seveda za zabavo in dober namen.

Nakup vstopnic bo možen od 10. maja naprej. Učenci lahko vstopnice po ceni 3 € kupijo v šoli, ostali pa v tajništvu šole v času uradnih ur.

Starši, stari starši in drugi lepo vabljeni na delavnice in na ogled živahnega športnega dogajanja v šoli in njeni okolici; vstopnice boste lahko kupili tudi na samem prizorišču dogajanja.

Seveda tudi letos pripravljamo bogat srečolov – tisti, ki imate možnost priskrbeti še kakšen dobitek, še vedno prijazno vabljeni, da pomagate tudi na ta način.

Lahko se boste posladkali s palačinkami ali sladoledom oziroma se pocrkljali s kavico, …

Če bo vreme slabo, bomo prireditev prestavili za teden dni, to je na petek, 25. maja 2018.

Vljudno vabljeni!

Darja Pagon, v imenu upravnega odbora šolskega sklada.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi