Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
7°C
-1°C
JUTRI
2°C
0°C

Božični semenj

4546
Organizator: Waldorfska šola in vrtec Gorenjska
Dogodek ima prost vstop, delavnice prostovoljne prispevke

Waldorfski vrtec in šola Gorenjska tudi letos organizirata Božični semenj.

 

Božični semenj v Radovljici bo potekal v nedeljo, 3. 12. 2107, med 10. in 17. uro, v prostorih Waldorfskega vrtca Čebelica na Kranjski cesti 4.  Najmlajši bodo lahko kar štirikrat prisluhnili pravljicam in si ogledali lutkovno predstavo z waldorfskimi lutkami (Muca copatarica, Zvezdni tolarji, Deklica s svetilko, Medved išče pestunjo); obiskali bodo lahko palčkovo deželico in sobo čutov ter iskali zaklade v palčkovem rudniku

 

Odrasli bodo ob 11:30 prisluhnili predavanju Kdo je tu medij, o vplivu elektronskih medijev na razvoj otroka (Matej Lozar). Ob 13:30 sledi predavanje Simone Pajk, waldorfske učiteljice, o pomenu ritma v našem življenju. Ob 14:30 uri boste lahko sodelovali na evritmijski delavnici z Nevo Zupan

 

Ves čas bodo na voljo informacije o waldorfski pedagogiki, šoli in vrtcu. Razstavljeni bodo zvezki in izdelki učencev ter igrače in pripomočki v vrtcu. Potekale bodo delavnice izdelovanja adventnih venčkov, sveč iz naravnega voska, lesene igrače (klik-klak), zgibanje zvezd.

kavarni bo priložnost, da se od vseh izzivov oddahnete ob skodelici kave, čaja ali tople juhe in se posladkate. Ves čas bodo na voljo tudi srečke za srečelov. Srečo boste tokrat imeli, tudi če nikoli nič ne zadenete, saj prav vsaka številka na srečki skriva dobitek. 

 

Sejem je priložnost, da sami izdelate praznično okrasitev za vaš dom: adventni venček, svečko iz čebeljega voska, zvezde iz transparentnega papirja ali pa da unikatno darilo kupite na raznolikih stojnicah. 

 

Kontakti:

info@waldorf-gorenjska.si

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij