Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

OBVESTILO ZD RADLJE OB DRAVI

Spoštovani uporabniki zdravstvenih storitev!

Zavedamo se, da je bil zaradi epidemije onemogočen obisk pri osebnem zdravniku in zobozdravniku, da je prišlo do mnogih odpovedanih terminov na naročene storitve. Na tem mestu se zahvaljujemo vsem pacientom za potrpljenje in odlično razumevanje ter sodelovanje v tem epidemiološkem obdobju.

Do konca meseca maja bomo postopno pričeli z odpiranjem zdravstvenih postaj, ambulant in delovanjem specialističnih služb.

Zdravje in dobro počutje uporabnikov naših storitev nam veliko pomenita, zato se trudimo, da bi vsem omogočili varen dostop in obravnavo.

Pacienti se morajo na obravnavo pri svojem osebnem zdravniku obvezno naročiti.

Vse osebe z znaki na okužbo Covid opravijo obisk v rdeči ambulanti v Radljah ob Dravi, kamor jih bo naročila medicinska sestra iz ambulante.

Zaradi strokovnih smernic in navodil, ki nam jih nalagajo strokovne službe za obvladovanje epidemije, prosimo, da pacienti na naročene termine prihajajo točno, ne predčasno, na obravnavo prihajajo sami. Če otrok ali starejša oseba potrebujeta spremljevalca, naj bo spremljevalec le ena oseba.

Prosimo za strpnost na mestu triaže, kjer bomo še vedno vodili evidenco vstopa.

Ob vstopu si razkužijo roke in uporabijo zaščitno masko. Po opravljenem obisku si ponovno razkužijo roke in zapustijo stavbo.

Prav zaradi tega, ker nas skrbi za varnost in zdravje uporabnikov storitev, prosimo, da se na obravnave naročijo in upoštevajo hišna navodila.

O naročenih terminih specialističnih služb bodo pisno obveščeni.

Vsi kontaktni podatki, telefonske številke in naslovi e-pošte so objavljeni na spletni strani Zdravstvenega doma Radlje ob Dravi.
 

Ostanite zdravi!

Zdravstveni dom Radlje ob Dravi

Oglejte si tudi