Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
-1°C
PON.
11°C
-2°C
Oceni objavo

Spoznaj spretnosti – zaglej nove priložnosti!

Pri obvladovanju življenjskih izzivov vam bo v pomoč poznavanje lastnih spretnosti – v čem ste dobri in kaj lahko še izboljšate. Zanesljiv pripomoček pri tem je Spletni Vprašalnik Ocenjevanje Spretnosti – SVOS. Za odrasle vseh starosti je brezplačen, rešite ga preko spleta.

Srečali se boste z nalogami iz vsakdanjega življenja in delovnega okolja ter ocenili besedilne, matematične in spretnosti reševanja problemov v računalniškem okolju. Če pa vas zanimajo poklicni interesi, ocena, kako zdravo živite in kako uporabljate spretnosti v osebnem, družinskem življenju ter pri delu, lahko preverite tudi to.

Takoj ko končate z reševanjem, dobite rezultate, ki so samo vaši. Zraven pa vas čaka še zanimiva informacija o tem, kako uspešni ste bili v primerjavi z drugimi odraslimi iste starosti, podobnega poklica ter izobrazbe v Sloveniji in v tujini. Rezultati ocenjevanja vam bodo v pomoč pri odločitvah za nadaljnje učenje in izobraževanje ter spremembo poklicne ali zaposlitvene poti.

Več o vprašalniku, brezplačnem dostopu in svetovanju vam je na voljo na vaši lokalni točki SVOS:

MOCIS, Center za izobraževanje odraslih, Meškova ulica 21, Slovenj Gradec

Svetovalki: Urška Novak Lešnik, 040 164 612, urska.novak@mocis.si in Mira Mori Hribar, 070 974 760, mira.morihribar@mocis.si


Oglejte si tudi